Copywriting radionica CeKaPe 

Copywriting radionica u CeKaPe-u poduka je o marketinškom pisanju. Tijekom radionice podučavamo polaznike kako napisati kvalitetne prodajne tekstove: oglase (Google Ads, Facebook/Instagram, LinkedIn), objave na društvenim mrežama (Facebook/Instagram/X/LinkedIn), oglase za offline i online medije i blogove. Naglasak nam je na digitalnim medijima.

Radionica za buduće copywritere – za copywritere početnike

Copywriting I

Polaznici svladavaju osnove marketinga  (4P- marketinški mix i AIDA), što je od presudne važnosti za zanimanje copywritera.

Copywriting radionica jasno daje do znanja tko je copywriter, tko content writer a tko ghost writer. Učimo što je blog, slogan, brend, što predstavlja prodajnu, a što awereness kampanju.

Detaljan rad na svim dijelovima teksta osnova je ove radionice. Polazimo od naslova i podnaslova preko body copyja do CTA ‒ poziva na akciju.

SEO ili optimizacija teksta za tražilice, objava za medije te infografika noviteti su koje sam unijela u programu radionice. U digitalnom svijetu sve se mijenja brzinom munje, pa i mi moramo biti ažurni.

Koncept i trajanje radionice

Radionica traje 10 tjedana, a družimo se ponedjeljkom uživo od 18:00 do 20:15 u Zagrebu, u Martićevoj 67/1. kat u mom uredu. Satovi su sastavljeni od teorijskog i praktičnog dijela te analiza zadaće. Kroz konstruktivnu i dobronamjernu kritiku svladavamo prepreke i eventualne greške.

Zoom radionica ide utorkom od 18:00 do 20:15.

NOVITET! – Nova radionica copywritinga za – napredne copywritere

Copywriting II

Od ove godine uvodimo i radionicu naprednog copywritinga koja obrađuje marketinško pisanje za offline medije, ATL copywriting, ghostwriting, Design Thinking, razlike između kampanja za online (digitalne) medije i offline medije, kakva je uloga copywritera u marketinškoj agenciji, izrada idejnog koncepta za novu web-stranicu uz mnoštvo kreativnih, motivirajućih zadataka za polaznike.

Radionica traje 10 tjedana, a družimo se petkom od 18:00 do 20:15. Ona je nadogradnja gradiva prve radionice i zato je optimalna radionica za polaznike koji su prošli radionicu copywritinga za početnike.

Kvalitetne i motivirajuće vježbe postižu fokusiranost polaznika na zadatke. Razvijamo timski duh s(t)imulirajući agencijski rad.

Intimna atmosfera i rad u malim grupama

Male su grupe idealne za učenje, intimnu i opuštenu atmosferu koja stvara međusobno povjerenje i bliskost polaznika/polaznica. Radimo u malim grupama do 10 polaznika u lijepom interijeru i opuštenoj, ugodnoj atmosferi za pisce kreativce.

Kreativcima treba stvoriti atmosferu za nesputani rad! 

 

Upoznaj me

Copywriting live I ponedjeljkom 18,00-20,15 h.
Martićeva 67/1. kat, Zagreb

Što ćete ponijeti iz CeKaPe-a i s ove radionice?

S nama učenje nije mučenje, već jedna intrigantna, motivirajuća kreativna igra.

Osim znanja i diplome, iz CeKaPe-a ćete ponijeti:

  • samopouzdanje u svoje pisanje
  • pozitivnu energiju
  • nova kvalitetna prijateljstva s ljudima s kojima ste na istim valnim dužinama.

Naučite nešto novo o pisanju u svijetu digitalnih medija, napišite /popravite / redizajnirajte tekstove na vlastitoj web-stranici, počnite pisati vlastiti blog i otisnite se u svijet copywritinga kvalitetnom podlogom.

Nijedan cvijet neće procvasti ako korijen nije dobar i kvalitetan. Neka vaše pisanje procvjeta uz CeKaPe!

Kontaktiraj sa mnom.

Karmela A.

“Svi programi su pokriveni i obrađeni na interaktivan i dinamičan način. Dijana uvijek daje više i vidi se koliko uživa u copywritingu, zbog čega prenosi tu strast i na ostale.? Pamtit ću radionicu po stvarima koje sam naučila (prije svega, novi način razmišljanja u rimama) i novim, lijepim poznanstvima. Naučila sam razmišljati izvan okvira i biti uporna u traženju savršenog copyja.”

Vesna B.

“Jako puno kreativnih zadataka, odlična atmosfera, zanimljive insajderske informacije o copywriteru kao zanimanju. Super ekipa i puno smijeha. Posebno zadatak s Jimom. Dobila sam bolji uvid u funkcioniranje Google tražilice i Googlea Ad-ova.”

Lidija K.

“Naučila sam kako treba izgledati tekst za Facebook i internet. Napokon sam napravila SAMA svoju internet-stranicu, odnosno napisala ispravan tekst za web-stranicu. Naučila sam kako raditi ispravne tekstove, odnosno ispravan oblik teksta za različite prilike.”

Monika H.

Copywriting radionica nadmašila je moja očekivanja jer sam naučila više nego što sam mislila da budem, i to na izuzetno zabavan i kreativan način. Čak sam i zadaće “obavljala” sa zadovoljstvom. Ovo je moj prvi korak u copywritingu i pamtit ću ga po odličnoj ekipi, smijehu, kreativnosti i izuzetno dobroj mentorici Dijani. Naučila sam što je zapravo copywriting, kako se radi, stilove pisanja. Moram priznati da je jako pozitivno utjecalo na moje samopouzdanje u kreativnosti.”

Sara F.

“Naučila sam puno, polako, ali sigurno razvijala sam svoju kreativnost i oslobodila se u pisanju. Predavačica je nadmašila moja očekivanja svojim znanjem, neposrednošću i opuštenim radom. ☺ Pamtit ću ovo iskustvo po novim prijateljstvima, znanju i početku svojeg novog puta. Naučila sam kako se piše objava za društvene mreže, blog, što je SEO i kako funkcionira Google, spajanje slike i teksta…”

Iva O.

Copywriting radionica više je nego ispunila očekivanja obzirom na to da nisam znala na što se sve copywriting odnosi kada sam stigla. Najzanimljivije mi je predzadnje predavanje, samo kreativni zadatci. Pamtit ću ovo iskustvo po neopisivo dobrom društvu, zanimljivim zadacima, hrani, zanimljivim idejama i Vašoj spremnosti da odgovorite na sve upite. S obzirom na to da o copywritingu nisam znala apsolutno ništa, a sada znam površinu problematike, mogu reći da sam barem nešto usvojila. Svakako zahvaljujem na zaraznom entuzijazmu!”

S CeKaPe-om učenje nije mučenje.