Poduka iz copywritinga

Poduka iz copywritinga namijenjena je svima onima koji planiraju ići tim putem, svima onima koji imaju svoje djelatnosti, obrte i tvrtke, a strano im je marketinško pisanje. Individualna edukacija prilagođava se potrebama pojedinca ili tima. Radimo zajedno na Vašim projektima, pišući i pripremajući tekstove za društvene mreže ili offline medije na kojima želite biti vidljivi. Želite li individualnu poduku ili rad u malim, intimnim grupama u kojim se razvija timski duh?

Za bolju percepciju Vašeg proizvoda ili usluge, potrebno je napraviti dobru strategiju koja obuhvaća jasnu viziju na koji način i na kojim medijima plasirati ono što želimo ponuditi korisnicima. Zašto odabrati baš određene društvene mreže, kada je u pitanju Vaša usluga ili proizvod, pitanje je na koje ćete dobiti odgovor tijekom ove poduke. Točnije, nakon uvida u situaciju, sami ćete biti sposobni donijeti jasan odgovor. Cilj poduke je osamostaliti Vas za kvalitetno pisanje na Vašim društvenim mrežama i web stranici.

Upoznaj me

Poduka za samostalno promoviranje vlastitog proizvoda /usluge

Svi smo za nešto talentirani, ali nitko nije talentiran za sve! To naprosto nije prirodno, jedino ako ste nadčovjek. Profesionalci ste i vrhunski stručnjaci u svome poslu, ali Vam pisanje ne ide od ruke, a o gramatici da i ne govorimo. Pravopis ste pokopali tamo negdje u osnovnoj ili srednjoj školi, a web stranica treba izići u javnost. Ovdje sam da Vam pomognem. Naučite marketinški razmišljati da biste mogli marketinški pisati, a gramatiku ćemo ispeglati zajedno.

Poduka će Vas učiniti kompetentnijim na tržištu na kojem plasirate svoju uslugu, svoj proizvod. Zašto je copywriting drugačije pisanje od standardnog književnog ili administrativnog pisanja? Zašto treba pisati i govoriti poznatim rječnikom i koristiti riječi iz naroda? Poduka će Vas naučiti da je kupac u središtu Vašeg zanimanja i da se stavljate u njegove cipele pa da onda sve morate gledati iz njegove perspektive, a to znači- PISATI NJEMU RAZUMLJIVIM JEZIKOM.

Poduka se izvodi na dogovorenom mjestu i u dogovoreno vrijeme. Nastojim se prilagoditi Vašem rasporedu.

 

Kontaktiraj me

Individualna poduka je pružena ruka. Učenje ovdje nije muka!