Pisanje po mjeri klijenta

Ja sam Dijana, pisanjem zaraŽena odmalena!

Pisanje - lukantea - copywriting - luk@ntea

Moj talent za rimovanje već u  najranijem djetinjstvu uočili su moji roditelji i obiteljski prijatelji. Dok su drugima sastavci bili prava muka, po papiru je veselo pisala moja ruka. Pisanje je oduvijek bilo moj najdraži hobi, a često i ispušni ventil u trenucima tuge, neke loše slutnje pa i u periodima ljutnje. Moj antidepresiv kad je život na trenutke siv.

Otkada znam za sebe, bujica riječi iz mene teče, a kada sam otkrila pisanje, za mene nije bilo veće sreće. Svi se s nekim talentom rodimo, pitanje je samo koliko nas od toga napravimo biznis, koliko nas svoj talent oplodimo.

Meni je trebalo malo više vremena da zaplovim u svoje samostalne spisateljske vode, ali uvijek mislim kako nas sudbina u pravo vrijeme na akciju podbode. Bila sam prevoditeljica, tajnica, prodavačica, brand managerica, community managerica do suradnje s CeKaPe-om i pokretanja vlastitog biznisa, mojeg malog obrta. Tu se podvukla crta.

Svako radno mjesto bilo mi je neprocjenjivo iskustvo za ovo čime se danas bavim. Vrlo lako se u tuđe cipele stavim. Za copywritera to je najveća odlika. Imati, a zapravo nemati svoj stil pisanja, najveći je izazov. Posebno volim informacijski lov – istraživanje teme, dolaženje do novih saznanja i dobro detektiranje stanja.

Radim, čitajte – pišem za pojedince, obrte i tvrtke, a strast za copywritingom i kreativnim pisanjem odvela me u CeKaPe da još nešto naučim. Danas sam tu, u CeKaPe-u kao voditeljica radionice copywritinga da Vas podučim.

Kreativno pisanje, općenito pisana riječ, ono je bez čega ne mogu. Nekada za svoju dušu, danas profesionalno, ali bitno da se piše, jer ja kad pišem, ja dišem. Pišem, dakle jesam.

Trebate li marketinški nastrojenu spisateljicu ili želite na radionicu copywritinga, upoznat ćete  mene, vašu completely different voditeljicu.

 

 

Kontaktiraj me

Pišem za vas,

podučavam vas

da bi se daleko čuo vaš dobar glas!