PRAVILA INSTAGRAM NAGRADNOG NATJEČAJA

DAR PISANJA

 

nagradni natječaj - DAR PISANJA - CeKaPe & Lukantea-copywriting

Članak 1. – Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivači nagradnog natječaja su:

  1. Lukantea, obrt za marketing, OIB:75902125559, 10000 Zagreb, Vladimira Ruždjaka 2c
  2. CeKaPe – Centar za kreativno pisanje, OIB:72527226756, Zagreb, Amruševa 10

Članak 2.Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je „Dar pisanja“.

Nagradni natječaj traje od 21.12. 2020. od 17:00 h do 23.12. 2020. do 19:00 h na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održat će se na Instagramu obrta Lukantea pod nazivom @lukantea_copywriting od 21.12. 2020. od 17:00 h do 23.12. 2020. do 19:00 h.

Članak 3.Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja jačanje je povezanosti s korisnicima te promoviranje zajedničke usluge Centra za kreativno pisanje i obrta Lukantea, a to je radionica promidžbenog pisanja – copywriting.

Članak 4.Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na Instagram stranici @lukantea_copywriting u komentaru ispod objave za nagradni natječaj napisati kreativni odgovor zašto sudionik nagradne igre smatra da je idealan/idealna kandidat/kandidatkinja za osvajanje radionice copywritinga te nakon komentara napisati sljedeće hastagove:

#DarPisanja

#CeKaPe

#Copywriting

Svaki sudionik koji ispunjava uvjete nagradnog natječaja automatski ulazi u bazu iz koje ćemo nagraditi autora najkreativnijeg komentara.

Također, nakon objave pobjednika nagradnog natječaja, potrebno je da nam se javi i ostavi osnovne osobne podatke: ime i prezime, broj mobitela i e-mail adresu u inboxu, odnosno putem poruke na stranici radi dogovora o pohađanju radionice.

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim djelatnika tvrtke Centra za kreativno pisanje i obrta Lukantea te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati samo jednim komentarom u nagradnom natječaju.

Nepotpuni komentari ili na bilo koji drugi način neadekvatni, neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 5.Nagradni fond

Nagrada je radionica copywritinga za početnike u trajanju od 30 školskih sati.

Članak 6.Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrade obavit će se 23.12.2020. nakon završetka nagradnog natječaja u 19 h u  prostorijama obrta Lukantea od strane žirija sastavljenog od Sanje Vučković, u ime CekaPe-a  i Dijane Perišić Vukobratović, u ime obrta Lukantea.

Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 7.Objava rezultata nagradnog natječaja

  1. prosinca 2020. godine u 18,00 h na Instagram stranici @lukantea_copywriting objavit će se proglašenje pobjednika nagradnog natječaja „Dar pisanja.“ Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Instagramu i Facebook stranici obaju priređivača – CeKaPe-a i obrta Lukantea.

Članak 8.Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Nagradni natječaj oglašava se od 21.12.2020. na Instagram stranici @lukantea_copywriting, a na društvenim mrežama Centra za kreativno pisanje bit će objavljene objave o nagradnom natječaju koje će upućivati na Instagram stranicu @lukantea_copywriting na kojoj će se skupljati komentari sudionika.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na internetskoj stranici www.lukantea-copywriting.com.

Članak 9. – Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja „Dar pisanja“ nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 10.Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Isti su suglasni da se njihovi osobni podaci koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja. Dvanaest mjeseci nakon završetka nagradnog natječaja, briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika u natječaju.

Članak 11.Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.

Članak 12. – Zaštita osobnih podataka pobjednika

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da priređivač prikuplja, obrađuje i objavljuje njegove osobne podatke, koje je sam pružio kao uvjet za preuzimanje nagrade tj. pohađanje radionice.

Sudionik ima pravo tražiti ispravak podataka, brisanje podataka, pravo na prigovor i pravo na obustavu obrade podataka. Slobodan je u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja, obrade osobnih podataka i prihvaćanja da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u nagradnom natječaju. Priređivač je obvezan osigurati brisanje prijavljenih osobnih podataka dobivenih od strane sudionika u slučaju da sudionik traži obustavu obrade podataka.

Facebook/Instagram ni na koji način ne sponzoriraju, potiču ili upravljaju natječajem.

Zagreb, 19.12.2020.